سئوکار وردپرس یا وردپرس کار با استفاده از سیستم مدیریت محتوای سایت ساز وردپرس به راه اندازی انواع وب سایت ها و وبلاگ ها می پردازد. منظور از سیستم مدیریت محتوا نیز کلیه نرم افزارهای تحت وب است که از طریق آنها می توان به طراحی سایت پرداخت. در واقع یک چنین سیستم هایی فرصت انتشار محتوا، ویرایش، حذف و نگهداری آن را مهیا می کند.
سئوکار وردپرس
سئوکار وردپرس کسی است که از سیستم وردپرس برای طراحی سایت استفاده می کند. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا متن باز و البته رایگان می باشد؛ که به کمک آن قادر به طراحی و راه اندازی انواع سایت های مختلف و همین طور وبلاگ های گوناگون خواهید شد.
محبوبیت و کاربرد فراوان سیستم وردپرس را می توان به این دلیل دانست که عده زیادی ار برنامه نویسان برای پیاده سازی افزونه ها و قالب های مختلف روی آن کار کرده اند.
همانطور که گفته شد طراحی سایت با وردپرس این روزها طرفداران زیادی دارد؛ منتها همچنان عده ای به طراحی سایت با کدنویسی می پردازند. به عنوان سئوکار وردپرس امکان دارد برایتان سوال پیش بیاید که طراحی سایت با وردپرس بهتر است یا کدنویسی؟
در این صورت باید بگوییم طراحی وب سایت با کدنویسی به شیوه ای حرفه ای و اصولی انجام می شود. در حالی که اگر برای راه اندازی سایت از وردپرس استفاده کنید کارتان حسابی آسان خواهد بود.
به طوری که بدون هیچ دانشی در زمینه برنامه نویسی قادر به طراحی سایت می شوید. از طرفی یک سئوکار وردپرس براحتی می تواند به مدیریت سایت پرداخته و دسترسی خوبی به امکانات، قالب ها و افزونه های وردپرسی گوناگون داشته باشد.
مزیت های سیستم مدیریت محتوا وردپرس
سئوکار وردپرس پس از طراحی سایت وردپرسی از مزایای قابل توجهی برخوردار خواهد شد. برخی از مهم ترین مزیت هایی که در اختیار سئو کار وردپرس یا وردپرس کار قرار می گیرد به شرح زیر است:
- استفاده آسان و راحت
- پایداری و خلاقیت
- منعطف بودن
- سازگاری با موتورهای جستجو
- مدیریت آسان محتواها
- منبع باز بودن (Open Source)
استفاده آسان و راحت
با توجه به این که طراحی سایت وردپرسی بدون نیاز به تخصص در تکنولوژی های پیچیده ای همچون php، css، html انجام می گیرد؛ به این ترتیب طراح سایت و سئوکار وردپرس بدون نیاز به علم کدنویسی قادر به طراحی سایت خواهد شد.
پایداری و خلاقیت
سیستم مدیریت محتوای وردپرس همچون گوشی های هوشمند به طور مداوم مطابق با آخرین تکنولوژی ها، روندها و نیازهای کاربران بروزرسانی می شود. به ویژه که عملکرد و هدف یک وبسایت به مرور زمان دچار تغییر می گردد. از آن سو نیز سیستم وردپرس همگام با این تغییرات پیش می رود در نتیجه سئوکار وردپرس می تواند نهایت استفاده را از پایداری و خلاقیت این سیستم ببرد.
منعطف بودن
به دلیل انعطاف پذیری بالای وردپرس شخص سئوکار وردپرس فرصتی برای طراحی سایت با استفاده از انواع پلاگین ها و قالب های مختلف دارد.
سازگاری با موتورهای جستجو
سیستم مدیریت محتوا وردپرس از سازگاری کاملی با موتورهای جستجو برخوردار است. بهینه سازی تگ ها، کلمه های کلیدی و… براحتی از طریق وردپرس انجام پذیر می باشد.
مدیریت آسان محتواها
سئوکار وردپرس با استفاده از این سیستم براحتی می تواند به مدیریت و بازاریابی محتوا بپردازد. در همین حین فرصتی برای طراحی و راه اندازی سایت نیز خواهد داشت. در واقع اینگونه هیچ محدودیتی در استفاده از ابزارها و قالب های مختلف وجود ندارد.
منبع باز بودن (Open Source)
منظور از منبع باز بودن وردپرس این است که در حین کار با ابزار و افزونه های وردپرس به طور همزمان قادر به مشاهده کدها خواهید شد. به اضافه این که حتی می توانید قطعه ای کد نیز به آنها بیفزایید. این ویژگی را می توان جزو متمایزترین ویژگی های وردپرس دانست.
راه اندازی وردپرس توسط سئوکار وردپرس
سئوکار وردپرس برای راه اندازی این سیستم مدیریت محتوا به موارد زیر نیاز دارد:
- زبان برنامه نویسی Php
- پایگاه داده Mysql برای ذخیره و بازیابی اطلاعات
- وب سرور Apache که کدهای Php را اجرا نموده و اطلاعات را از Mysql فراخوانی می نماید.
روش های راه اندازی وردپرس توسط سئوکار وردپرس
سئوکار وردپرس یا وردپرس کار برای راه اندازی این سیستم مدیریت محتوا می تواند از روش های زیر استفاده کند:
- هاست محلی (لوکال)
- هاست (محیط) اینترنت
راه اندازی وردپرس از طریق هاست لوکال
سئوکار وردپرس در راه اندازی این سیستم مدیریت محتوا از طریق هاست محلی در واقع اقدام به راه اندازی وردپرس روی سیستم خودش می کند. به این ترتیب فضایی از هارد برای نصب و راه اندازی وردپرس اشغال می شود. در این شیوه برای نصب و پیکربندی mysql ، apache و php از نرم افزارهایی همچون موارد زیر استفاده می شود:
- Easyphp
- Wamp
- xampp
راه اندازی وردپرس در محیط اینترنتی
در راه اندازی وردپرس به این شیوه یک سیستم همیشه روشن و متصل به اینترنت در اختیار خواهید داشت. به این ترتیب فایل های سایت وردپرسی براحتی روی این سیستم قرار می گیرند.
هاست مناسب برای طراحی سایت وردپرسی
همانطور که گفته شد سئوکار وردپرس برای طراحی یک سایت وردپرسی باید به انتخاب هاست بپردازد. از طرفی وردپرس با زبان برنامه نویسی php نوشته می شود در نتیجه بهترین کارایی را در لینوکس خواهد داشت. در حالی که سایت های نوشته شده با asp لزوماً باید سرور ویندوزی داشته باشند.
بنابراین اگر می خواهید بدانید که برای طراحی سایت وردپرسی هاست لینوکسی مناسب تر است یا ویندوزی؟! کافی است یکبار دیگر به مطالعه مطلب گفته شده در بالا بپردازید. سئوکار وردپرس در هنگام راه اندازی سیستم مدیریت وردپرس همچنین می تواند هاست مناسب را از میان هاست لینوکسی و وردپرسی انتخاب کند.
در این صورت باید بگوییم هاست وردپرس در مقایسه با هاست های لینوکسی از عملکرد فنی و امنیتی بیشتر و بهتری برخوردار می باشد. به اضافه این که هاست وردپرس در بخش سرعت و عملکرد دارای بهینه سازی های قابل توجهی است. بگذارید این طور بگوییم هاست های وردپرسی به طور کامل برای سیستم مدیریت محتوا وردپرس استاندارد سازی شده اند.
لازم به تذکر است هزینه خرید هاست وردپرس معمولاً بیشتر از هاست لینوکسی می باشد؛ منتها با خرید هاست های وردپرسی مدت زمان لازم برای مدیریت سایت کمتر شده و همچنین عملکرد آن بیشتر می شود. این نکته مهمی است که باید مورد توجه سئوکار وردپرس قرار بگیرد.
بنابر نظر حرفه ای ترین سئوکار وردپرس و همچنین کارشناسان ما در مجموعه ابزار سئوکار بهترین شرکت های هاستینگ شامل موارد زیر است:
- ایران سرور
- نت افراز
- میهن وب هاست
- میزبان فا و…
4 ویژگی مهم هاست مناسب برای وردپرس
بهترین سئوکار وردپرس در کرج، تهران و… در انتخاب هاست های وردپرسی به 4 ویژگی مهم زیر دقت می کند:
- وجود تعداد کمی سایت روی سرور
- قوی و حرفه ای بودن منبع سخت افزاری سرور
- هاست بهینه و مدیریت شده
- عدم محدودیت در توابع php
5 امکانات کاربردی در هاست های وردپرس
همانطور که متوجه شده اید هرچه سئو کار وردپرس انتخاب هاست را با دقت بیشتری انجام دهید؛ از امکانات و مزایای بیشتری برخوردار خواهد شد. 5 امکانات کاربردی در هاست های وردپرسی شامل موارد زیر است:
- گواهی ssl رایگان
- دارای فضای میزبانی
- مجهز به کنترل پنل
- دارای ایمیل
- حجم ترافیک
هاست وردپرسی چه مزایایی نسبت به هاست های اشتراکی دارد؟
متخصصین سئوکار وردپرس 4 مزیت عمده برای هاست های وردپرسی نسبت به هاست های اشتراکی معرفی کرده اند؛ این مزایا به صورت زیر می باشد:
- سازگاری با کلیه افزونه های وردپرسی
- بیشتر شدن امنیت سایت در برابر حملات
- بالا آمدن سایت با سرعت بیشتر
- بروزرسانی های اتوماتیک وردپرس
1 مقایسه مهم میان هاست رایگان و پولی
یک سئوکار وردپرس مبتدی و نوپا همواره با سوالات فراوانی روبرو خواهد شد؛ رایج ترین سوالی که برای وردپرس کاران تازه کار پیش می آید این است که از هاست رایگان استفاده کنند یا به سراغ هاست پولی بروند؟!
به اضافه این که بسیاری از افراد معتقدند سئوکار وردپرس در ابتدای یادگیری این سیستم مدیریت محتوا بهتر است از هاست های رایگان یا لوکال استفاده کند. در این صورت باید بگوییم معایب هاست های رایگان آنقدر زیاد است که معمولاً استفاده از آنها توصیه نمی شود.
مهم ترین معایب هاست لوکال (رایگان)
برخی از مهم ترین معایب هاست لوکال به شرح زیر است:
- محدودیت در سخت افزار و منابع
- پایین بودن سطح امنیت
- عدم پشتیبانی مناسب
- وجود محدودیت در آپلود و نصب نرم افزار
- اجبار به استفاده از دامنه تبلیغات
- پایین بودن آپ تایم
- محدودیت پهنای باند و فضای کم هاست
- پایین آمدن اعتبار کسب و کار
با همه اینها در اغلب موارد یک سئوکار وردپرس مبتدی ترجیح می دهد هزینه ای را برای خرید هاست نپردازد. اگر شما نیز در چنین شرایطی هستید و می خواهید در شروع یادگیری وردپس از لوکال هاست استفاده کنید؛ از حالا بدانید که برخی از افزونه های وردپرسی عملکرد خوبی روی لوکال هاست ندارند.
به اضافه این که لوکال هاست جوابگوی درگاه بانکی و همین طور برخی از افزونه ها نمی باشد؛ یعنی پلاگین هایی که با اتصال به سرورهای اینترنتی کار می کنند.
مزایای هاست رایگان
با همه آنچه که در مورد عیب و ایرادهای لوکال هاست گفته شد این هاست های رایگان از یک سری مزایا نیز برخوردار هستند؛ به عنوان یک سئوکار وردپرس بد نیست بدانید مزایای هاست رایگان به شرح زیر است:
- ایجاد تغییر در هاست های لوکال آسان تر از هاست های پولی است.
- هاست رایگان نیازی به اتصال اینترنت ندارد.
- آپلود و دانلود در هاست لوکال با سرعت بیشتری انجام می شود.
- میان مشاهده سایت در لوکال هاست و نمایش آن در هاست اصلی هیچ تفاوتی وجود ندارد.
- همواره امکان انتقال سایت از هاست رایگان به هاست اصلی وجود دارد.
آشنایی با ساختار پلاگین های وردپرس
پلاگین یا افزونه های وردپرس جزو ابزارهای واجب برای سئوکار وردپرس محسوب می شوند. این پلاگین ها به طور کلی مجموعه ای از فایل ها و اسکریپت های php می باشند. توسعه دهندگان با ساخت این افزونه ها قابلیت های جدیدی را به وردپرس اضافه کرده و همچنین امکان ایجاد تغییر در امکانات قبلی را فراهم می کنند.
در حقیقت یکی از دلایل جذابیت و محبوبیت سیستم مدیریت محتوای وردپرس همان پلاگین های قابل نصب در آن است؛ چرا که با وجود این افزونه ها امکانات قابل توجهی به سایت افزوده شده و همچنین در زمان، انرژی و البته هزینه صرفه جویی می شود.
پلاگین های وردپرس در یک تقسیم بندی کلی شامل 5 دسته زیر هستند:
- افزونه های امنیتی
- افزونه های سئو
- افزونه های بهینه سازی
- افزونه های پشتیبان گیری
- افزونه عضویت در سایت
- افزونه های فروشگاه سایت
7 پلاگین فوق العاده برای امنیت سایت وردپرسی
افزونه های امنیتی وردپرس به بررسی فاکتورهایی از سایت می پردازند که با امنیت مرتبط است. به این ترتیب از هرگونه خراب کاری جلوگیری می شود. در نتیجه سئوکار وردپرس با استفاده از این پلاگین ها هیچ گونه دغدغه ای بابت سطح امنیتی سایت نخواهد داشت.
7 افزونه امنیتی قدرتمند وردپرس شامل موارد زیر است:
- افزونه All in one WP Security & Firewall
- افزونه SecuPress
- افزونه Updraftplus
- افزونه iThemes Security
- افزونه Sucuri Security
- افزونه Wordfence Security
- افزونه Duplicator
14 راهکار عالی برای حفظ امنیت سایت وردپرسی
سئوکار وردپرس یا همان وردپرس کار وظایف مختلفی را روی سایت وردپرسی انجام می دهد؛ یکی از مهم ترین آنها حفظ امنیت وب سایت است. یک سئوکار وردپرس حرفه ای برای این که در روند رشد و مدیریت سایت خود دچار مشکل نشود؛ می تواند از روش هایی مختلفی برای بالا بردن سطح امنیت سایت استفاده کند.
در ادامه قصد داریم 14 راهکار عالی برای حفظ امنیت سایت وردپرسی خدمتتان معرفی کنیم:
- استفاده از هاست خوب
- جلوگیری از لو رفتن پوشه بندی سایت از طریق کاهش سطح دسترسی در وب به این بخش.
- بکارگیری قالب های معروف و تضمینی
- بررسی کدهای روی لوکال و ابزارهای مختلف به صورت دوره ای
- محافظت از پسوردها و عوض کردن آنها در فواصل زمانی مشخص
- تغییر نام پوشه قالب نصب شده
- عدم استفاده از پلاگین های نال شده تا جایی که امکان دارد.
- تحقیق و مطالعه کافی پیش از استفاده از هر افزونه
- غیرفعال کردن ارسال ایمیل در سایت
- لاگین چند مرحله ای
- اضافه کردن کپچا
- بروز رسانی قالب سایت و افزونه های نصب شده در آن
- رمزگذاری روی دیتابیس
5 افزونه عالی برای سئو کردن سایت وردپرسی
در وهله اول آنچه از سئوکار وردپرس انتظار می رود بهینه سازی سایت وردپرسی برای موتورهای جستجو است. سئوکار وردپرس یا فرد وردپرس کار به منظور سئو کردن سایت می تواند از افزونه های مختلفی کمک بگیرد؛ منتها بستگی دارد که قصد بهینه سازی کدام بخش های سایت را داشته باشد. سئوکار وردپرس در فرآیند سئو کردن سایت باید روی موارد مختلفی همچون سرعت، امنیت، کاهش حجم تصاویر و… کار کند.
روی هم رفته 5 افزونه عالی برای سئو کردن سایت وردپرسی که استفاده از آنها توسط سئوکار وردپرس رواج فراوانی دارد به شرح زیر است:
- Yoast
- RankMath
- SEOPress
- SEOPACK
- The SEO Framework
افزونه Yoast سئو
افزونه Yoast Seo Premium یکی از معروف ترین پلاگین های وردپرسی سئو است. از این افزونه برای بهینه سازی سایت های وردپرسی و محتوای آنها استفاده می شود. در واقع هر سئوکار وردپرس می داند که افزونه Yoast Seo برای راه اندازی سایت ضروری می باشد.
با استفاده از این پلاگین بدون دانستن کدنویسی قادر به بهینه سازی محتواهای خود خواهید شد. در حقیقت پلاگین Yoast Seo همه صفحات داخلی سایت را بررسی و شناسایی می نماید. به این ترتیب یک راهنمای کامل و جامع برای وردپرسکارها و متخصصین سئوکار وردپرس محسوب می شود. این پلاگین را در دو نوع رایگان و پریمیوم خواهید یافت.
ویژگی ها و مزایای افزونه RankMath
در میان افزونه های مختلف سئو، RankMath را می توان جزو پلاگین های همه چیز تمام دانست؛ چرا که افزونه رنک مث کلیه امکانات ایده آل افزونه های سئو را به طور یکجا در بر دارد. کافی است سئوکار وردپرس اقدام به نصب این پلاگین نماید به این ترتیب دیگر نیازی به نصب افزونه های مختلف نخواهد داشت. بگذارید این طور بگوییم با نصب افزونه رنک مث دیگر احتیاجی به سایر افزونه های سئو وردپرس ندارید.
6 ویژگی مهم پلاگین رنک مث پرو
نسخه پرو پلاگین RankMath از یک سری ویژگی های بسیار مفید و کاربردی برخوردار است که مهم ترین آنها به شرح زیر می باشد:
- رفع ارور 404
- تنظیمات اسکیما (Schema)
- ارائه رابط کاربری واضح و شفاف
- تنظیمات مدیریت دسترسی افراد
- اختصاص 5 کلیدواژه برای بهینه سازی
- تنظیم سرچ کنسول و نقشه سایت
5 مزیت بزرگ نصب افزونه RankMath
سئوکار وردپرس با نصب پلاگین رنک مث سئو از مزایای فراوانی بهره مند خواهد شد. 5 مزیت بزرگ نصب افزونه RankMath سئو وردپرس به شرح زیر است:
- آنالیز سئو داخلی به صورت کاملاً پیشرفته
- اسکیمای چندگانه و دستی
- رابط کاربری بی نظیر و کاملاً ساده
- امکان پیگیری رتبه کلمات کلیدی در گوگل به صورت لحظه ای
- مشاهده داده های آنالیز سایت
افزونه SEOPress
این افزونه بسیار کاربردی و حرفه ای بوده و با استفاده از آن سئوی سایت وردپرسی به طور قابل توجهی بهبود خواهد یافت. امکانات موجود در این پلاگین باعث می شود که از رقبای خود جلو بزنید و رتبه ای بسیار عالی در موتورهای جستجو بدست بیاورید.
پلاگین SEOPACK
به کمک پلاگین سئوپک قدرتمندترین ابزارهای موردنیاز برای سئو سایت در اختیارتان قرار می گیرد. در نتیجه سایت شما به لحاظ افزایش ورودی گوگل بهترین کارایی ممکن را خواهد داشت. افزون بر اینها پس از نصب پلاگین SEOPACK لزومی به استفاده از سایر افزونه های سئو وردپرس باقی نمی ماند.
افزونه سئو وردپرس The SEO Framework
همانطور که گفته شد پلاگین The SEO Framework یکی از بهترین افزونه های سئو وردپرس به حساب می آید. با استفاده از این افزونه اقدامات بسیار مفیدی در راستای بهبودبخشی به سئو سایت انجام خواهد گرفت؛ یعنی مواردی همچون بازنویسی عنوان ها، توضیحات، تگ های شبکه های اجتماعی و.. به اضافه این که به کمک پلاگین The SEO Framework حتی می توانید بهترین و مناسب ترین کلمه های کلیدی را انتخاب کنید.
به این ترتیب رتبه سایت در نتایج جستجو افزایش قابل توجهی خواهد داشت. ناگفته نماند افزونه The SEO Framework تنظیمات بسیار ساده اما قدرتمندی دارد. همچنین با نصب آن افزایش سئو وردپرس به طور اتوماتیک انجام خواهد گرفت. با این تفاسیر هر سئوکار وردپرس حرفه ای به یک چنین افزونه ای نیاز خواهد داشت. به ویژه که این افزونه سازگاری کاملی با ووکامرس دارد.
البته که هر یک از افزونه های سئو وردپرس نامبرده شده کارایی های ویژه خودشان را دارند؛ به طوری که با نصب یکی از آنها دیگر لازم نیز به استفاده از سایرین هم بپردازید. با این حال انتخاب از میان بهترین افزونه های سئو وردپرس امری است که باید توسط سئوکار وردپرس و بر مبنای تجربه و دانش او انجام بگیرد.
برترین پلاگین های بهینه سازی وردپرس
همانطور که گفته شد سئوکار وردپرس برای بهبود سئو سایت باید موارد مختلفی را مدنظر قرار دهد؛ یکی از این موارد مهم بهینه سازی یا همان افزایش سرعت سایت وردپرسی است. در واقع بهینه سازی عملکرد سرعت سایت آنچنان حائز اهمیت می باشد که بی توجهی به آن موجب نارضایتی کاربران خواهد شد.
طبیعتاً هیچ کاربری خوشش نمی آید که مدت زیادی منتظر بارگذاری شدن سایت بماند. به این منظور فرد وردپرس کار می تواند از پلاگین های وردپرس کمک بگیرد. برترین پلاگین های افزایش سرعت در وردپرس به شرح زیر است:
- پلاگین WP Rocket
- پلاگین Asset CleanUP pro
- پلاگین NitroPack
- پلاگین WP Fastest Cache
- پلاگین W3 Total Cache
بهترین افزونه های بهینه سازی تصاویر وردپرس
بگذارید این طور بگوییم حجم تصاویر یکی از مهم ترین عواملی است که سرعت لود سایت را تحت تاثیر قرار می دهد؛ یعنی هرچه حجم تصاویر بیشتر باشد طبیعی است که سایت وردپرسی با سرعت کندتری بارگذاری شود. از همین رو سئوکار وردپرس با بهینه سازی تصاویر وردپرسی موجب تغییراتی مثبت روی سرعت لود سایت و همچنین سئوی آن خواهد شد.
سئوکار وردپرس معمولاً از افزونه های وردپرسی برای کاهش حجم تصاویر استفاده می کند. برخی از بهترین افزونه های بهینه سازی تصاویر وردپرس شامل موارد زیر است:
- Compress JPEG & PNG image
- ReSmush it Image Optimizer
- Shortpixel image optimizer
- Ewww image optimizer
- WP offload media plugin
- Robin image optimizer
- Smush Image
- SG optimizer
- it
- Optimole
- Imagify
- Optimus
- Kraken
- Hammy
4 پلاگین مناسب برای پشتیبان گیری وردپرس
سئو کار وردپرس حرفه ای و مجرب به منظور حفظ امنیت و ماندگاری سایت وردپرسی در اقدامی هوشمندانه به استفاده از افزونه های پشتیبان گیری می پردازد. 4 پلاگین مناسب برای پشتیبان گیری وردپرس به شرح زیر می باشد:
- Updraftplus
- Duplicator Pro
- Jetpack Backups
- BackWPUp
6 پلاگین برتر عضویت در سایت وردپرسی
در یک سایت اینترنتی افزودن بخش عضویت کاربران اقدامی بسیار ضروری است. در واقع این اقدام برای هر کسب و کار اینترنتی شدیداً توصیه می شود. 6 پلاگین برتر عضویت در سایت وردپرسی که مورد استفاده سئوکار وردپرس قرار می گیرد به شرح زیر است:
- UserPoro
- RegistrationMagic
- MemberPress
- User Resgistration
- Ultimate Member
- WP User Manager
11 پلاگین وردپرس که برای فروشگاه سایت به آنها نیاز خواهید داشت
این روزها تعداد سایت های فروشگاهی افزایش قابل توجهی داشته است. به اضافه این که شاهد بیشتر شدن رقابت میان کسب و کارهای مختلف بوده ایم. در چنین شرایطی لازم است حضوری قدرتمند و مستمر در بازار رقابتی خود داشته باشید. از این رو توصیه می کنیم به کمک سئوکار وردپرس اقدام به راه اندازی یک سایت فروشگاهی حرفه ای نمایید.
به منظور راه اندازی سایت فروشگاهی وردپرسی می توانید از 11 افزونه فوق العاده کاربردی زیر کمک بگیرید:
- Table Rate Shipping for Woocommerce
- Woocammerce Dynamic Pricing & Discounts
- YITH Woocommerce Ajax Product Filter
- YITH Woocommerce compare
- YITH Woocommerce one-click checkout
- YITH Woocommerce Ajax search
- YITH Woocommerce wishlist
- Woocommerce google analytics intergration
- Woocommerce checkout manager
- Woocommerce product gift wrap
- Woocommerce customizer
آشنایی با قالب های وردپرس و انواع مختلف آن
سئوکار وردپرس تنها زمانی می تواند یک سایت وردپرسی را به خوبی بهینه سازی و مدیریت نماید که آگاهی کاملی به بخش های مختلف این سیستم مدیریت محتوا داشته باشد. از این رو قصد داریم شما را با قالب های وردپرس و انواع مختلف آن آشنا کنیم.
منظور از قالب یا پوسته وردپرسی همان چیزی است که اسکلت اصلی و ظاهر وب سایت به واسطه آن شکل می گیرد. به این ترتیب رنگبندی ها، جایگاه اِلِمان ها، اندازه ها و… همگی به کمک قالب های وردپرسی تعیین می شود.
انواع پوسته های وردپرسی که استفاده از آنها در میان وردپرس کاران و سئوکار وردپرس رواج فراوانی دارد به صورت زیر است:
- قالب فروشگاهی
- پوسته شرکتی
- قالب خبری
- پوسته آموزشی
- قالب چندمنظوره و…
سئوکار وردپرس در هنگام راه اندازی سایت بسته به نوع آن اقدام به انتخاب قالب می نماید. به عنوان مثال برای سایت های شرکتی و چند منظوره می تواند از قالب های زفایر، ایمپرزا، انفولد و… استفاده کند. بهترین و پر کاربردترین پوسته وردپرسی برای سایت های فروشگاهی وودمارت، فلت سام، سیگما پلاس و غیره است.
چنانچه سئوکار وردپرس هستید و قصد انتخاب قالب برای یک سایت آموزشی را دارید؛ پیشنهاد می کنیم از میان پوسته هایی همچون استادیار، اجوما، دیجی آکادمی، سیگما پلاس و… به انتخاب بپردازید. همچنین در معرفی مناسب ترین قالب های خبری و مجله ای می توان از صحیفه، جنه، جی نیوز و… نام برد.
نحوه انتخاب قالب وردپرسی از نظر برترین سئوکار وردپرس
برترین سئوکار وردپرس در تهران و کرج انتخاب پوسته های وردپرسی را بر اساس مطابقت آن با اصول سئو و قوانین موتورهای جستجو انجام می دهد. با این تفاسیر بهترین قالب وردپرس از نظر حرفه ای ترین سئوکار وردپرس باید 6 ویژگی زیر را داشته باشد:
- کدنویسی صحیح
- آپلود و بارگیری سریع
- طراحس واکنش گرا / ریسپانسیو
- بروز رسانی منظم
- سازگاری با افزونه های سئو
- سازگاری با مرورگرهای مختلف
کدنویسی صحیح
بنابر آنچه گفته شد در انتخاب پوسته وردپرسی اولین موضوعی که مورد توجه سئو کار وردپرس قرار می گیرد صحیح بودن کدنویسی قالب است. بگذارید این طور بگوییم معتبر و استاندارد بودن کدنویسی پوسته یکی از مواردی است که موجب کسب رتبه وب سایت در موتورهای جستجو می شود.
با این اوصاف سئوکار وردپرس در کرج یا هر شهر دیگری پس از انتخاب قالب باید بررسی همه جانبه ای روی نحوه کدنویسی آن داشته باشد. به طوری که از سازگاری پوسته انتخابی با دستگاه های دیگری همچون موبایل، تبلت و… اطمینان حاصل کند.
آپلود و بارگیری سریع
بالا بودن سرعت آپلود و بارگیری قالب فاکتور مهم دیگری است که در رتبه بندی گوگل اهمیت دارد. بر اساس تحقیقات انجام شده توسطه حرفه ای ترین سئوکار وردپرس چنانچه بارگذاری یک سایت بیش از 3 ثانیه طول بکشد؛ چیزی در حدود 40 درصد کاربران پیش از بارگذاری کامل سایت، آن را ترک خواهند کرد. به این ترتیب نرخ پرش سایت افزایش یافته و همین موضوع تاثیرات منفی و بدی بر رتبه سئو سایت خواهد داشت.
طراحی واکنش گرا / ریسپانسیو
تا به اینجا متوجه شده اید که سئو کار وردپرس باید انتخاب قالب را در نهایت هوشمندی و دقت انجام دهد؛ چرا که پوسته انتخابی برای سایت وردپرسی مستقیماً بر سئوی این سایت تاثیر می گذارد؛ بنابراین در انتخاب قالب لازم است به دنبال گزینه هایی باشید که در دستگاه های موبایل، تبلت و لپ تاپ نیز ظاهری جذاب و کاربرپسند داشته باشند.
با توجه به این که بیش از 80 درصد ترافیک سایت ها از طریق گوشی های موبایل می باشد؛ در نتیجه سئوکار وردپرس یا وردپرس کار به هیچ وجه نباید از ریسپانسیو بودن قالب سایت غافل شود.
بروز رسانی منظم
از جمله موارد موثر بر سئو و روند بهینه سازی سایت و همچنین بهبود عملکرد آن می توان به بروزرسانی منظم قالب اشاره کرد. سئوکار وردپرس برای بهره مندی از یک سایت امن و بهینه باید به سراغ پوسته هایی برود که در فواصل منظم آپدیت می شوند.
سازگاری با افزونه های سئو
هیچکسی نمی تواند منکر تاثیر افزونه های سئو بر روند بهبود و بهینه سازی سایت های وردپرسی شود. با توجه به اهمیت پلاگین های سئو لازم است سئو کار وردپرس در تهران و… قالبی را انتخاب کند که سازگاری کاملی با این افزونه ها داشته باشد.
سازگاری با مرورگرهای مختلف
به عنوان آخرین معیار در انتخاب بهترین قالب وردپرسی باید به سازگاری آن با مرورگرهای مختلف توجه نمایید. لازم به تذکر است قالب انتخابی باید با همه مرورگرها و همچنین دستگاه های موجود سازگار باشد و به خوبی در آنها به نمایش در بیاید.
5 قالب عالی و رایگان وردپرس
یک سئوکار وردپرس در ابتدای یادگیری این سیستم مدیریت محتوا بهتر است برای طراحی سایت از قالب های رایگان استفاده کند. این قالب ها به خوبی انتظارات اولیه وردپرس کار را برآورده می کنند.
قالب های رایگان وردپرس در مخزن این سیستم مدیریت محتوا موجود بوده و براحتی می توانید اقدام به نصب آنها نمایید.
5 قالی عالی و رایگان وردپرس شامل موارد زیر است:
- قالب چندمنظوره OceanWP
- قالب چند منظوره Astra
- قالب فروشگاهی Storefront
- قالب المنتور Hello
- قالب چندمنظوره PHLOX
- قالب خبری NewsCard
قالب چندمنظوره OceanWP
این قالب را به جرئت می توان یکی از بهترین پوسته های وردپرسی برای ساخت هر نوع وب سایت دانست. در واقع یک قالب چندمنظوره جوابگوی طراحی انواع وب سایت های تجاری، وبلاگی، نمونه کار، ووکامرسی و فروشگاهی می باشد.
قالب چند منظوره Astra
استفاده از این قالب معمولاً برای طراحی سایت های شرکتی، وبلاگی و فروشگاهی پیشنهاد می شود.
قالب فروشگاهی Storefront
قالب Storefront یکی از بهترین قالب های رایگان فروشگاهی وردپرس است که ادغام عمیقی با ووکامرس دارد.
قالب المنتور Hello
مهم ترین ویژگی قالب Hello را می توان در سازگاری صد در صدی آن با المنتور دانست.
قالب چندمنظوره PHLOX
ویژگی منحصر به فرد این قالب چندمنظوره در طراحی مدرن و لوکس آن است. همچنین وجود تنظیمات سفارشی سازی شده در این پوسته موجب پاسخگویی کامل به همه نیازهای سئوکار وردپرس خواهد شد.
قالب خبری NewsCard
چنانچه یک سئوکار ورپرس برای طراحی سایت خبری در جستجوی بهترین قالب خبری رایگان باشد؛ توصیه می کنیم حتماً از قالب خبری NewsCard استفاده نماید.
آشنایی با افزونه های وردپرسی و انواع مختلف آن
افزونه های وردپرسی یا پلاگین موضوع دیگری است که سئوکار وردپرسی باید به خوبی بر آنها مسلط باشد؛ در غیر این صورت نمی توان انتظار داشت که عملیات سئو و بهینه سازی وب سایت وردپرسی به طور ایده آل انجام شود. منظور از افزونه های وردپرس ابزاری است که یک سری امکانات مهم و کاربردی را به سایت های وردپرسی می افزایند.
این افزونه ها در انواع مختلفی یافت می شوند که برخی از مهم ترین و پرکاربرد ترین آنها به شرح زیر است:
- افزونه صفحه ساز
- افزونه امنیت سایت
- افزونه افزایش سرعت سایت و…
اگرچه نصب افزونه های وردپرسی موجب بهره مندی از امتیازات فراوانی خواهد شد؛ اما یک سئوکار وردپرس حرفه ای تنها به نصب افزونه های ضروری و مورد نیاز می پردازد. زیرا هرچه تعداد پلاگین های نصب شده روی وب سایت وردپرسی بیشتر باشد؛ به همان نسبت از سرعت عملکرد سایت کاسته خواهد شد.
نامناسب بودن وردپرس برای کسب و کارهای بزرگ
همانطور که گفته شد وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا یا همان سیستم وبلاگ دهی است. سئوکار وردپرس با استفاده از آن براحتی می تواند به طراحی سایت های گوناگون بپردازد. از همین رو خدمات سئو کار وردپرس در تهران، کرج و… متقاضیان فراوانی دارد. منتها وردپرس معمولاً گزینه ای مناسب و مقرون به صرفه برای کسب و کارهای اینترنتی نسبتاً کوچک محسوب می شود.
چرا که این سیستم عمومی بوده و از افزونه و ابزارهای فراوانی برخوردار است؛ در نتیجه سئو کار وردپرس برای طراحی وب سایت های اینترنتی کم مخاطب دستش حسابی باز است. از همه اینها که بگذریم وردپرس به دلایل زیر جوابگوی مشاغل اینترنتی بزرگ نمی باشد:
- عدم پشتیبانی از حجم زیاد کاربرهای آنلاین
- عدم قابلیت توسعه پذیری
- غالب اوقات سنگین بوده و سایت دیر بالا می آید و…
5 تکنیک فوق طلایی برای سئوکار وردپرس
با توجه به این که اغلب سایت ها با سیستم مدیریت محتوای وردپرس ساخته شده اند؛ قصد داریم 5 تکنیک فوق طلایی برای سئوکار وردپرس را خدمتتان معرفی کنیم. با وجود تکنیک های زیر بازدهی وب سایت وردپرسی و همچنین رتبه سئو آن افزایش قابل توجهی خواهد یافت:
- فعال کردن اعلان در بخش دیدگاه ها
- ایجاد محدودیت در ورود به پیشخوان
- نمایش تعداد کاربران عضو شده در سایت
- پنهان سازی ورژن وردپرس
- عدم نمایش دیدگاه های قدیمی
فعال کردن اعلان در بخش دیدگاه ها
به طور معمولاً در سایت های وردپرسی کاربران پس از ثبت دیدگاه خود مدام باید چک کنند تا از جواب مدیر سایت یا سایر کاربران به نظرشان مطلع شوند. یک چنین سر زدن هایی بسیار آزار دهنده است به طوری که از حوصله بسیاری از افراد خارج می باشد.
در اینگونه مواقع سئوکار وردپرس می تواند با فعال کردن اعلان ها کمک بزرگی به این کاربران نماید؛ چرا که به این ترتیب پس از پاسخدهی به دیدگاهشان بلافاصله از آن مطلع خواهند شد.
ایجاد محدودیت در ورود به پیشخوان
در سایت های وردپرسی به طور پیش فرض برای ورود نام کاربری و رمز عبور نادرست هیچ محدودیتی وجود ندارد. همین موضوع به خودی خود موجب به خطر افتادن امنیت سایت خواهد شد. از این رو سئوکار وردپرس حرفه ای محدودیتی برای ورود ناموفق به پیشخوان سایت تعریف می کند.
نمایش تعداد کاربران عضو شده در سایت
امکان عضویت کاربران در سایت های وردپرسی از آن دسته امکاناتی است که به دلخواه سئو کار وردپرس و مدیریت سایت فعال می شود. چنانچه این گزینه را در سایت خود فعال نموده اید پیشنهاد می کنیم تعداد کاربران عضو شده در وب سایت را نیز نمایش دهید. به این ترتیب سایر کاربران به ثبت نام در سایت ترغیب و تشویق خواهند شد.
مخفی کردن ورژن وردپرس نصب شده روی سایت
از دیگر تکنیک های فوق طلایی سئوکار وردپرس می توان به مخفی کردن نسخه وردپرس نصب شده روی سایت اشاره کرد؛ چرا که یک چنین اقدام به ظاهر کوچکی تاثیر فراوانی بر امنیت سایت خواهد داشت.
عدم نمایش دیدگاه های قدیمی
با توجه به این که گاهی اوقات برخی از نوشته های قدیمی یا برگه ها بدون دلیل مشخصی نظرات اسپم می گیرند؛ پیشنهاد می شود که سئوکار وردپرس اقدام به بستن دیدگاه ها در مقاله های قدیمی نماید.
4 ارور رایج در وردپرس
سئو کار وردپرس و به طور کلی وردپرس کاران به هنگام کار با سیستم مدیریت محتوای وردپرس ممکن است با خطاهای زیادی مواجه شوند؛ 4 ارور رایج در وردپرس به صورت زیر می باشد:
- صفحه سفید مرگ وردپرس
- خطای برقراری اتصال با پایگاه داده
- خطای Connection timed out
- خطاهای نحوی در وردپرس
صفحه سفید مرگ وردپرس
صفحه سفید مرگ وردپرس یکی از خطاهای رایج این سیستم مدیریت محتوا می باشد که هر سئوکار وردپرس دست کم یکباری با آن روبرو شده است. دو دلیل عمده برای بروز چنین خطایی را می توان شامل موارد زیر دانست:
- نصب افزونه ناسازگار با وردپرس
- استفاده از قالب نامعتبر و نال شده
در مورد اول پیشنهاد می کنیم به پوشه افزونه ها رفته و این پلاگین مشکل دار را حذف کنید؛ البته معمولاً این افزونه ناسازگار همان آخرین افزونه ای است که نصب کرده اید. در خصوص قالب های نامعتبر نیز می توانید با تغییر نام پوشه قالب موجب غیرفعال سازی آن شوید.
خطای برقراری اتصال با پایگاه داده
این خطا که به صورت Error establishing a database connection ظاهر می شود؛ ممکن است به دلایل زیر ایجاد شده باشد:
- بررسی وجود پایگاه داده
- بررسی اتصال به پایگاه داده (به منظور حصول اطمینان از این که هاست، نام پایگاه داده، نام کاربری و پسورد داخل wp-config به درستی تنظیم شده باشد)
- شرکت ارائه دهنده هاست در حال بروز رسانی باشد.
خطای Connection timed out
در بررسی دلایل بروز خطای Connection timed out می توان از موارد زیر نام برد:
- آپدیت یا نصب افزونه ها
- کمبود حافظه در wp-config.php
- زمان اجرای کدهای php در فایل ini
خطاهای نحوی در وردپرس
چنانچه کدهای وارد شده به فایل یا قالب دارای اشتباه باشند یا میان یک افزونه و قالب مطابقت وجود نداشته باشد؛ شاهد بروز خطاهای نحوی در وردپرس خواهید بود. به منظور رفع چنین ارورهایی سئوکار وردپرس از یک سو باید به بررسی کدهای وارد شده بپردازد و از سوی دیگر اقدام به غیرفعالسازی آخرین افزونه نصب شده نماید.
10 اشتباه خطرناک سئوکار وردپرس
آن دسته از طراحان سایت که از وردپرس استفاده می کنند اغلب ممکن است دچار یک سری اشتباهات خطرناک شوند. 10 اشتباه رایج سئو کار وردپرس در تهران، کرج و… به شرح زیر است:
- استفاده از قالب های مخرب
- استفاده از پیج بیلدرها
- نصب بیش از حد افزونه ها و ویرایش مستقیم آنها
- کم توجهی به امنیت سایت
- همیشه فالس نگه داشتن wp-debug
- حذف سایت مپ
- پشتیبان گیری در فواصل طولانی
- ردیابی نکردن تغییرات
- استفاده از فایل php به جای css و js
- استفاده از همان مسیر لاگین پیش فرض وردپرس
استفاده از قالب های مخرب
برخی از تم ها و قالب های رایگان و حتی سفارشی کدنویسی ضعیفی دارند که این موضوع تاثیرات مخربی بر سئو سایت خواهد داشت. از این رو سئو کار وردپرس در انتخاب قالب های سایت باید 3 مورد زیر را مدنظر قرار دهد:
- اعتبار سنجی html با استفاده از ابزارهای رایگانی همچون W3c`s markup validation
- درخواست های http (توجه به تکرارهای غیر ضروری اسکریپت، فونت و…)
- DOM ها و تگ های طولانی (علاوه بر توجه به ظاهر کار لازم است به کارآمد بودن کدهای HTML نیز دقت نمایید)
استفاده از پیج بیلدرها
همان طور که گفته شد استفاده از Page Builder ها جزو خطاهای رایج و خطرناک سئوکار وردپرس محسوب می شود؛ چرا که این صفحه سازها در غالب اوقات از کدهای اشتباه و ناکارآمد استفاده می کنند.
نصب بیش از حد افزونه ها و ویرایش مستقیم آنها
اگرچه هر یک از افزونه های وردپرسی جذابیت و کارایی خاص خودش را دارد؛ با این حال نباید این نکته مهم را از یاد ببرید که هرچه پلاگین های بیشتری نصب کنید به همان نسبت هم از سرعت سایت کاسته خواهد شد. با این تفاسیر اگر می خواهید بهترین سئوکار وردپرس باشید توصیه می کنیم در نصب افزونه های وردپرسی زیاده روی نکنید.
به اضافه این که به جای ویرایش مستقیم افزونه یا قالب وردپرس، از طریق theme child (گسترش دهنده قالب والد) اقدام کنید.
کم توجهی به امنیت سایت
با توجه به این که هکرها همواره به دنبال نقاط آسیب پذیر سایت ها هستند در نتیجه سئوکار وردپرس وظیفه دارد نهایت توجه را به امنیت سایت داشته باشد. از این رو توصیه می کنیم ابتدا به بررسی امنیت نسخه وردپرس، قالب ها و افزونه های نصب شده در آن بپردازید؛ و سپس با انجام اقدامات زیر سطح امنیتی سایت وردپرسی را افزایش دهید:
- بروزرسانی پلاگین ها، پوسته ها و هسته وردپرس
- بررسی آسیب پذیری های XSS
- مدیریت دسترسی فایل های اصلی
- استفاده از WordPress Nonces
همیشه فالس نگه داشتن wp-debug
اگرچه false بودن wp-debug موجب پنهان سازی مسیرهای سرور خصوصی و اسکریپت ها از دید عموم می شود و از نظر امنیتی نیز اقدامی بسیار عالی است؛ اما در مرحله توسعه به سئوکار وردپرس پیشنهاد می شود که wp-debug را روی true نگهدارد تا این گونه از وجود هرگونه خطا در کد مطلع شود.
حذف سایت مپ
با در نظر داشتن این نکته مهم که موتورهای جستجو از طریق Sitemap به سایت شما دسترسی خواهند یافت؛ لازم است سئو کار وردپرس با استفاده از افزونه هایی همچون Yoast به صورت پویا به ایجاد نقشه وب سایت وردپرسی خود بپردازد.
پشتیبان گیری در فواصل طولانی
به منظور پیشگیری از مشکلات احتمالی توصیه می شود که سئو کار وردپرس به طور روزانه از سایت backup بگیرد. به هیچ وجه پشتیبان گیری را دیر به دیر انجام ندهید.
ردیابی نکردن تغییرات
با استفاده از ابزارهایی همچون سیستم کنترل نسخه Git به ثبت تغییرات بپردازید تا براحتی بتوانید به نسخه قبل برگردید. ردیابی نکردن تغییرات یکی از بزرگترین و البته رایج ترین اشتباهاتی است که یک سئوکار وردپرس می تواند مرتکب شود.
استفاده از فایل php به جای css و js
در تنظیم رنگ، سایز فونت و… برای ذخیره کدهای css و js آنها را با فرمت .css و .js ذخیره نمایید. در این شرایط استفاده از فرمت php به طور کلی اشتباه می باشد. به اضافه این که توصیه می کنیم فایل های css دلخواه را در فایلی خارج از آدرس افزونه ها ذخیره کنید. به این ترتیب پس از بروز رسانی قالب و افزونه ها فایل شما محفوظ می ماند.
استفاده از همان مسیر لاگین پیش فرض وردپرس
در غالب اوقات سئوکار وردپرس از همان مسیر login پیش فرض وردپرس و نام کاربری admin برای ورود استفاده می کند. یک چنین اقدامی موجب آسیب پذیری سایت در برابر حمله هکرها و مخصوصاً حملات Brute Force خواهد شد.
سخن آخر
سئوکار وردپرس فرصتی برای کار با یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوا را دارد. به خصوص که وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا یا CMS متن باز است. این سیستم با زبان برنامه نویسی php نوشته شده و از دیتابیس mysql استفاده می کند. با این تفاسیر سئوکار وردپرس می تواند بدون کدنویسی اقدام به راه اندازی یک وب سایت اینترنتی نماید.
از طرفی سیستم وردپرس رایگان بوده و یک سئوکار وردپرس مبتدی یا هر کاربر دیگری براحتی قادر به دانلود و استفاده از آن خواهد شد. برخی از مزیت هایی که به عنوان وردپرس کار با سئوکار وردپرس از آن بهره مند خواهید شد به شرح زیر است: مدیریت آسان، رایگان بودن، امنیت بالا، پشتیبانی مطلوب، نصب آسان و راحت، قابلیت ایجاد بخش های مختلف، کاربری متنوع و…
چنانچه قصد طراحی سایت با هزینه ای نسبتاً ارزان را دارید توصیه می کنیم از خدمات سئوکار وردپرس در تهران و کرج استفاده کنید؛ به این منظور می توانید به مجموعه معتبر و مجرب ابزار سئوکار مراجعه نموده و سفارش ساخت انواع سایت های وردپرسی زیر را بدهید:
فروشگاه های تجارت الکترونیک، سایت های تجاری، سایت های عضویت، شبکه های اجتماعی، انجمن ها، وبلاگ ها و…
فهرست
10 اشتباه خطرناک سئوکار وردپرس چیست؟
استفاده از قالب های مخرب
استفاده از پیج بیلدرها
نصب بیش از حد افزونه ها و ویرایش مستقیم آنها
کم توجهی به امنیت سایت
همیشه فالس نگه داشتن wp-debug
حذف سایت مپ
پشتیبان گیری در فواصل طولانی
ردیابی نکردن تغییرات
استفاده از فایل php به جای css و js
استفاده از همان مسیر لاگین پیش فرض وردپرس